New item

Trenger du flagg, vimpel, bager eller andre seil relaterte varer?
Sjekk ut hva KNS kan tilby i butikken.

Aktiviteter

KNS aktivitetskalender gir deg oversikten over hva som skjer når. Sjekk også ut kurssidene hvor alt om kurs ligger.

Nyhetsbrev

KNS sender jevnlig ut nyhetsbrev med informasjon om aktiviteter, kurs, regatta og andre KNS hendelser.
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all
NYHETER FRA SEILAS
Thomas Coville har krysset Stillehavet i høy hastighet. Nå er kursen satt hjemover.
Geir Magne og Tonje Lise Årvik seiler ARC for andre gang. De kommer inn som første båt med norsk flagg.
Karl-Christian Agerup ble klappet inn som ny leder av KNS på foreningens årsmøte.
Etter 33 døgn gikk lederduoen inn i Stillehavet, og krysset merket for halvveis løp.