torsdag, 16 mars 2017 00:00

Sommercruise 2017

Vi har gleden av å invitere til årets sommercruise som i år går langs norskekysten.

Vi samles første dag søndag 9. juli på Vallø utenfor Tønsberg, hvor vi vil reservere både båtplass og bord på restauranten Redningen.

Vi satser på å avslutte cruiset i Olavsundet søndag 16. juli hvor vi samles til en bedre middag på Bølgen og Moi.

Hvilke havner vi besøker underveis, vil bli besluttet på skippermøtene vi har hver kveld etter å ha sett neste dags værmelding. På bakgrunn av dette besluttes neste dags seiledistanse og ankerplass.

Det er fullt mulig å kun delta på utvalgte deler av cruiset. Vi vil sende ut SMS til alle som melder seg på cruiset om hvor vi samles neste dag. Så da er det bare å møte opp hvis man ønsker det.

På grunn av reservasjon av båtplasser på Vallø, og bord på Redningen første dag, må vi vite hvor mange som vil møte opp på disse to samlingene..

Påmeldingfrist er 18. juni

Read 473 times Last modified on fredag, 21 april 2017 08:05

KNS er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. KNS er tilsluttet Norges Seilforbund (NSF). Blant ca. 4000 medlemmer finner du en stor juniorgruppe, mange ivrige jenteseilere, hundrevis av tur- og havkappseilere og flere av Norges beste regattaseilere. I KNS finner du både fellesskap og særinteresser, alt avhengig av hva du er ute etter.
KNS har en fast ansatt ledelse og stab som dekker foreningens virksomhet og daglige drift.
Kongelig Norsk Seilforening,Huk Aveny 1,0287 Oslo
Telefon: 23 27 56 00,E-post:info@kns.no

turseiling kns

Hei!

Er du fersk i seilmiljøet med ny båt, eller erfaren langturseiler med mange år på hekken?

Gruppen vår består av seilere på alle nivåer og i alle aldre, fra småbarnsfamiler, til unge voksne og pensjonister som har vokst opp med turseiling.

Men det er plass til flere, og vi ønsker flere aktive medlemmer velkommen som en del av turmiljøet!

Som turseiler kan du bli med på følgende arrangementer:

•    Pinsesamling

•    Sommercruise

•    Turseilercup / onsdagsseilaser

•    Månedlige temakvelder i vinterhalvåret

•    Høstsamling

Kontakt oss på epost: turseiler@kns.no eller du kan møte opp på våre temakvelder!

Turseilergruppen er en del av KNS sitt medlemstilbud.

Du finner informasjon til kontaktpersoner her.