Flagget heist og sesongen i gang

FLAGGHEIS : Med H.M. Kongen tilstede gikk flagget til topps og en ny sesong er i gang. FLAGGHEIS : Med H.M. Kongen tilstede gikk flagget til topps og en ny sesong er i gang. Linn Krogh Hansen

Et femtitalls personer, inkludert H. M. Kong Harald, overvar kveldens flaggheising på Dronningen.

Tradisjonen tro heises KNS-flagget den siste torsdagen i april, og markerer med dette starten på seilsesongen.

Mens havnesjef Einar G. Døsvig og assistent Thomas Schjetlein sørget for at splittflagget gikk trygt til topps,  ble det spilt trompet og sunget "Ja , vi elsker" i det lettskyete, men ikke altfor varme  vårværet.

Det er likevel ingen tvil om at våren er godt på vei, og antallet båter på land i havnen minker for hver dag.

Velkommen til en ny sesong!

flaggheis 2017