Ryddet strendene

25 sekker med søppel! 25 sekker med søppel! Arnt Prestjord og Eli Berge.

KNS-medlemmer gjorde en super innsats på den nasjonale strandryggedagen.

Mange av foreningens medlemmer deltok på den nasjonale strandryddedagen lørdag 6. mai.  Det ble tatt med mer enn 25 sekker ut på sjøen, som bildene her viser.

Vi takker for den felles innsatsen og oppfordrer våre medlemmer til å fortsette denne praksis i alle uthavner gjennom hele sommeren!

strandryddedagen2017ArntPrestjordogEliBerge

STRANDRYDDERE: Både store og små gjorde en formidabel innsats.Foto: Arnt Prestjord og Eli Berge.

Read 138 times Last modified on mandag, 08 mai 2017 13:21