torsdag, 22 juni 2017 00:00

Ledige plasser på Sommermoro Featured

Rate this item
(0 votes)

Mandag starter Sommermoro. I uke 27 er det fortsatt ledige plasser.

KNS er klare for KNS SOMMERMORO uke 26. I uke 27er det 12 ledige plasser.

Mandag 26. juni ønsker vi velkommen til KNS nye seilsportsenter , i enden av Holsts vei, Bygdøy.

Link til kart.

Oppmøte fra kl 08.45

Utstyrsliste

FRUKT HVER DAG

Seilvest / redningsvest (ikke orange m krave).Vest kan lånes av KNS.

Solkrem

Drikkeflaske, dyp tallerken, turbestikk, kopp

HODELYKT (NB NB dette må alle opp til 10 år ha med seg dag 1 mandag)

Regntøy (våtdrakt er ikke nødvendig, kun om du har) for alle som bader er det deilig med våtdrakt – vannet er ikke blitt så sommervarmt ennå….

Gummistøvler

Joggesko

Ekstra skift (kanskje vi kullseiler)

Varmt tøy

Badetøy

Håndkle

HUSK NAVN PÅ ALT EGET UTSTYR!

Er det noe du trenger? Gjennom KNS får du 20 % i HH webshop ved å benytte flg kode: HHKNS17

Mandag deler vi barna opp i grupper. Vi skal ha 16 grupper og det blir 7 barn pr gruppe. Hver gruppe har en ansvarlig trener – mandag ettermiddag vil dere motta en e-post med program / gruppe og treneroversikt med tlf nr til hver enkelt trener.

Spro:
4 grupper drar til Spro hver dag. Når man skal til Spro må man ha med seg en liten bag, hodelykt, gummistøvler, joggesko og bæreposer til kråkesølv,

Torsdag drar vi på langtur. Da må alle ha med en liten bag som kan romme håndkle, badetøy og en ekstra genser el jakke.

Langtur til Ytre Vassholmen – retur KNS slik at vi er på brygga kl 14.00 –

14.00-Besøksdag -  Vi ønsker alle foreldre velkommen på brygga –

14.00-15.30 seilerne viser hva de har lært.

15.30 – 16.00 Ryddetid, alle deltar, trenere, seilere og foreldre

16.00-18.00 bryggekos, musikk, grill bading.

KNS trenere vil være tilstede, men foreldre må ta ansvar for egne barn og mat og drikke.

KNS effekter:

Vi selger

KNS sommermoro hettegenser kr 300

KNS klubbjakke kr 399

KNS sommermoro t skjorte kr 150

KNS samlepakke klubbjakke + t skjorte kr 500

KNS smock top kr 399,

KNS våtdrakt 990 (full pris HH 1850)

KNS Sommemoro’s leirminnebok – som vi trygt kan anbefale.

Hver uke blir det laget en flott leirminnebok med de beste bildene fra oppholdet.

KNS samarbeider med Fotonorden om å lage leirminneboken. KNS sørger for bildene og Fotonorden setter opp, trykker og distribuerer bøkene. Det vil bli sendt ut et brev i posten med brukernavn og passord, og de som registrerer seg vil få tilsendt boken når ferdig til fritt gjennomsyn i 14 dager. Vil du beholde den, vil du motta en faktura på kr 299+porto et par uker etter 14-dagersperioden er utløpt. De som ikke ønsker å beholde boken returnerer den enkelt til Fotonorden fraktfritt. Spørsmål om boken kan stilles til Ingar.Sommerud@fotonorden.no

Gode minner er ekstra bra på trykk.

Read 458 times Last modified on torsdag, 22 juni 2017 22:00
More in this category: « Ledige plasser på Sommermoro