Resultater for Grundig Hankø Race week

STØRSTE KLASSE: Expressene har 20 påmeldte båter. STØRSTE KLASSE: Expressene har 20 påmeldte båter. Per Bøymo.

84 entypebåter, i Grundig Hankø Race Week. Klikk på linken under for resultater

For Drake og J/70 er det nordisk mesterskap, mens de andre seiler ordinære entyperegattaer.

Størst deltakelse er det i Express og J/70 , med 20 båter i begge. Dertter følger Melges og DRake, men 14 i hver, mens 11MOD har 9 og IOD har 9.

Link til hjemmesiden her

Følg oss på Facebook