Behov for tilskuerbåt under IKC

Har du lyst til å hjelpe til å være tilskuerbåt under Internatioanl Knarr Championship 5.-12. august?
Norsk Knarrklubb trenger tilskuerbåt til det internasjonale mesterskapet da vi uforutsett har mistet en båt.
Det kommer gode seilere fra USA/ San Francisco, Danmark/København og Norge/Bergen og Osloområdet noen med ledsager og familie og det blir regatta på høyt nivå i vakre klassiske Knarr entypebåter fra 1948 til idag. deltagerne bytter båter hver dag.

Seilasene foregår på Bunnefjorden med KNS som teknisk arrangør med tellende seilaser 6.-12.august. Det planlegges 1-2 baneseilaser hver dag unntagen onsdag 9. august hvor det ikke er seilas.
Klarsignal er kl 12.

De mest aktuelle dagene er tirsdag 8. august og avslutningen 12. august. Men det kan være bra om tilskuerbåt kan være tilgjengelig etter behov også ellers.
Gjester på tilskuerbåt bestiller dagen før og betaler et nærmere avtalt beløp.
Det avtales også nærmere om mat og drikke.

Vedlagt programmet forside, med foto fra IKC 2011 i Oslo. (IKC2017 programmet er under utarbeidelse)

For mer info, deltagere og seilingsbestemmelselser mv) se: www.KNS.no >Regatta > IKC 2017
Info om IKC generelt se www.knarr.no

Er du interessert og har lyst til å treffe gode internasjonale seilere så ta kontakt med:

Thor Petter Christoffersen
Mobil. 932 18 435