Vant billetter med Turkish Airlines

VANT: Bjørn Clausen fra Nesodden. VANT: Bjørn Clausen fra Nesodden.

De første hundre har meldt seg på til Færderseilasen, og vinneren av Early Birdpremien fra Turkish Airlines er trukket.

Bjørn Clausen fra Nesodden seilforening er den heldige vinner av to flybilletter til valgfri destinasjon med Turkish Airlines på business Class. Clausen var blant de hundre første som meldte seg på Færderseilasen 2017.

– Når jeg likevel skulle delta i år, tenkte det var greit å være blant de hundre første. Da er man hvertfall med i trekningen, sier en overrasket og glad Bavaria 36 AC-eier fra Nesodden. Han seiler Færderen for tredje gang, og første gang med egen båt.

På spørsmål om han har rukket å tenke over hvor han vil reise, svarer Clausen at det må han tenke på.

–  Men du skal ikke bort i fra at det blir østover. Og det blir med kona, fastslår vinneren av hovedpremien blant de tidlige påmeldte, som tidligere har vært formann i Nesodden seilforening.

bjørn Clausen Bavaria 36 AC

Read 1320 times Last modified on tirsdag, 21 februar 2017 22:38