torsdag, 02 mars 2017 00:00

Bli med på kombikurset Waterman Featured

Rate this item
(0 votes)
SUP og  padlinger den nye sommersporten til vanns. SUP og padlinger den nye sommersporten til vanns.

Kombikurset Waterman er et av flere helt nye kurskonsept innen seiling, padling og SUP denne våren.

Har du problemer med å bestemme deg for hvilken aktivitet du skal velge? Da er Waterman kanskje noe for deg. Waterman er betegnelsen på en som seiler, surfer og padler, og er en ny og spennende treningsaktivitet i regi av KNS denne våren. Kursene vil gå på  mandager klokken 17.30-19.30.

Waterman er et lavterskeltilbud som alle mestrer læring og trening gjennom lek på vannet der vi bruker oppblåsbare ståpadlebrett og lette oppblåsbare seil.

Målet med treningen er å bli trygg på sjøen, utvikle balanse og brettfølelse, og ha det gøy på vannet med brett, årer og seil.

Meld deg på her

Nytt av året er også SUP for voksne og ungdom.

Read 2426 times Last modified on tirsdag, 18 april 2017 15:53