mandag, 06 mars 2017 00:00

SUP for ungdom Featured

Rate this item
(0 votes)
Bli med på SUP-kurs fra mai i år! Bli med på SUP-kurs fra mai i år! Helge Rotnes

Bli med kurs i den nyeste hiten innen vannsport: SUP- Stand Up Paddle.

Ståpadling blitt den vanligste måten å begynne karrieren på brett på vann.. Det er mestring fra start og det krever ingen forkunnskaper.

KNs starter i begynnelsen av mai SUP-kurs for ungdom, med vekt på trening av balanse og kjernemuskler.

KNS har 10 brett som benyttes av treningsgruppene, samt en i  leiebrettordning.

Deltakerne får alle utdelt brett og åre. Du kan låne vest, men må ha egen våtdrakt og våtsko.

VÅR 2017:
Oppstart i uke 18 onsdag 3. mai.
Siste treningsuke er uke 25, onsdag 21 juni.

Link til PÅMELDING

Read 559 times Last modified on torsdag, 16 mars 2017 14:11