torsdag, 06 april 2017 00:00

Turseilerenes Pinsetreff 2017

SÆTRE: Søndag kveld samles båtene i havnen på Sætre, Hurum. SÆTRE: Søndag kveld samles båtene i havnen på Sætre, Hurum. Linn Krogh Hansen

Tur og havseilegruppen ønsker velkommen til årets pinsetreff, som starter i Sandspollen.

Årets pinsetreff starter i Sandspollen 2.juni, med påfølgende regatta fra Filtvet, festmiddag i Åsgårdstrand og samling i Sætre søndagskvelden.

Meld dere på innen 22 mai. Se vedlegg for inærmere informasjon om påmelding og arrangementet.

Program er som følger:

Fredag 2. juni: Samling «På vannet» i Sandspollen, i området til bøyene fra NHK med turseiler flagg (eller S flagg) i BB saling.

Lørdag 3. juni:

Kl. 11:00         Pinseregattaen, start Filtvet, se vedlagte seilingsbestemmelser nederst i dette vinduet.

Kl. 18:30         Premieutdeling utenfor lokalene til Åsgårdstrand seilforening.

Kl. 19:00         Festmiddag i lokalene til Åsgårdstrands seilforening.

Alle tar med mat til et felles koldtbord/buffé, samt drikke til eget mannskap og gjerne kaker til etterfølgende kaffe. TS komiteen dekker bordet, kjøkkenet kan brukes til å varme opp mat. Maten settes frem før vi går til bords.

Deltakeravgift kr 100,- per voksen betales til Hilde i TRINE VI ved ankomst, og havenavgift betales i automaten ved klubbhuset.

Søndag 4. juni:

Ca kl 11:00:

Seilas til Sætre hvor vi fortøyer i brygger som er reservert til oss, der de forhåpentlig har klart å skaffe noen ledige plasser etter at noen fra trebåtfestivalen har reist.

Felles langbord klokken 19 i klubbhuset til Hurum seilforening, hvor man bringer egen mat og drikke.

Mandag 5. juni:

Hjemreise.