Stor oppslutning rundt Blåveisen

Påmeldingene strømmer inn til årets første store jolleregatta i KNS-regi.

En rask viste 66 påmeldte til årest Blåveisregatta ved lunj tirsdag 18.april. Fire timeer senere er antallet påmeldte oppe i 72, fordelt over de forskjellige klassene.

– Det gøy å se at Blåveisen har så stor oppslutning i år, sier Generalsektretær Anders Kristensen.

Han viser til at KNS har jobbet litt ekstra for å få opp interssen for sesongstartregattaen for jolleseilerne, etetr at den har vær ned ei en bølgedal noen sesonger.

Klassene som seiler til helgen er Optimist, RS Feva, BIc, RS:X, Laser og 29er.

Mer om regattaen og klasseinndelinger her.

Blveisen 2013

Arkivfoto: Blåveisen 2013.