onsdag, 19 april 2017 00:00

Tredagers kurs i turseiling fra 3.mai Featured

Rate this item
(0 votes)

Onsdag 3. mai starter kurs i turseiling for nybegynnere og viderekommende.

Kurset går fortløpende over tre kvelder 3.,4. og 5. mai.

Kurset er  for nybegynnere og for deg som allerede har noe erfaring, men som ønsker å bli sikrere på båthåndtering, de ulike arbeidsoppgavene om bord i båten og fintrim av seilene. Store deler av pensum til båtførerprøven og ICC blir gjennomført i praksis om bord.

Kurset arrangeres av Jon Amtrup som er en erfaren tur- og regattaseiler. Han har seilt ARC to ganger, Shetland Race 11 ganger,1000 Mile Doublehanded, store deler av norskekysten hver vinter og vår de siste åtte årene, samt en rekke ganger i Raymarine 2Star og Watski OneStar.

ICC-sertifisering

Torsdag 27.april blir første mulighet for å få ICC sertifisering – meld deg på