Brettseiling for voksne og for ungdom over 16

Rate this item
(0 votes)

Velkommen som voksen eller "nesten voksen" brettseiler i KNS!
Vi gleder oss til å ha deg med på vår morsomme brett trening som lærer deg å mestre de fleste forhold.

Treninggruppen er for voksne surfere som ønsker å trene / surfe sammen med andre voksne.
KNS ønsker å skape en sosial gruppe som trener, har det moro og skaper en tilhørighet i foreningen og på senteret.
Foreldre til brett og jolle seilere oppfordres til å delta.

Trening er en dag i uken (Mandag 17.45 – 20.15)

Målgrupper:

• Du som har seilt litt, kanskje for lenge siden, og som føler deg "rusten" og trenger oppfriskning på nytt utstyr
  • Du som har seilt litt mer, men ønsker en anledning til å få seilt jevnlig for å bedre grunnleggende teknikk og bli en habil seiler.

De som aldri har stått på et brett, anbefaler vi å ta et av våre helgekurs. Se KNS Kurs for voksne.

Utstyr:
Seilerne benytter KNS´ skolebrett og –rigger, men vi har begrenset kapasitet på dette utstyret, så de som har eget utstyr kan bruke dette, og lagre det på brygga om ønskelig. Da det ofte er lite vind i indre Oslofjord, anbefaler vi at alle deltakerne bruker kjølbrett. De dagene det blåser mer, er det selvsagt helt fint å bruke brett uten kjøl.

Seilerne må ha egne vatdrakter, våtsko, seilvest
Les  mer om bekledning her:

17.45 – 18.00: Rigging og tilpasning av utstyr.
18.00 – 18.10: Briefing (gjennomgang av det vi skal øve på)
18.10 – 19.50: Ut på vannet (inne senest 20.00).
19.50 – 20.05: Rigge ned og rydde
20.05 – 20.15:

Debrief (gjennomgang av hva vi har lært)

Priser/påmelding:

Voksne brett(mandager): 5000,- (påmelding for de som ikke har eget utstyr)

Voksne brett mandager kr 3000 (påmelding for de som har eget utstyr)

Oppstart vår:
mandag 8. mai.

Vårsesongen avsluttes uke 25

Oppstart og avslutning høst:

Høstsesongen starter i uke 34 og avsluttes i ke 39, uken før høstferien

Read 1892 times Last modified on fredag, 10 mars 2017 14:12