torsdag, 12 januar 2017 00:00

Langturcamp 2017

LANGTUR:WCC og KNS inviteter til langturseminar. Illustrasjonsbilde fra Belize fra 2013. LANGTUR:WCC og KNS inviteter til langturseminar. Illustrasjonsbilde fra Belize fra 2013. Linn Krogh Hansen/KNS.

KNS Turseilergruppe inviterer til World Cruising Club og KNS` ARC Langturcamp 21.-23. april 2017.

Leker du med tanken på langtur eller har du allerde medlt deg på til ARC?

Hold av helgen 21.-23.april. Da kommer ARC-arrangør World Cruising Club til Oslo og holder langturseminar sammen med KNS.

Påmelding LangturCamp 21. - 23. april

Read 1099 times Last modified on fredag, 13 januar 2017 11:53

KNS er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. KNS er tilsluttet Norges Seilforbund (NSF). Blant ca. 4000 medlemmer finner du en stor juniorgruppe, mange ivrige jenteseilere, hundrevis av tur- og havkappseilere og flere av Norges beste regattaseilere. I KNS finner du både fellesskap og særinteresser, alt avhengig av hva du er ute etter.
KNS har en fast ansatt ledelse og stab som dekker foreningens virksomhet og daglige drift.
Kongelig Norsk Seilforening,Huk Aveny 1,0287 Oslo
Telefon: 23 27 56 00,E-post:info@kns.no

turseiling kns

Hei!

Er du fersk i seilmiljøet med ny båt, eller erfaren langturseiler med mange år på hekken?

Gruppen vår består av seilere på alle nivåer og i alle aldre, fra småbarnsfamiler, til unge voksne og pensjonister som har vokst opp med turseiling.

Men det er plass til flere, og vi ønsker flere aktive medlemmer velkommen som en del av turmiljøet!

Som turseiler kan du bli med på følgende arrangementer:

•    Pinsesamling

•    Sommercruise

•    Turseilercup / onsdagsseilaser

•    Månedlige temakvelder i vinterhalvåret

•    Høstsamling

Kontakt oss på epost: turseiler@kns.no eller du kan møte opp på våre temakvelder!

Turseilergruppen er en del av KNS sitt medlemstilbud.

Du finner informasjon til kontaktpersoner her.