Velkommen til dugnad!

VÅR: Båtene settes ut i disse dager. VÅR: Båtene settes ut i disse dager. Linn Krogh Hansen/KNS.

Om litt starter sesongen, og med den følger vårdugnaden 2. mai med påfølgende grilling i havnen.

Havnekomitéen ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til dugnad på Dronningen mandag 2. mai klokken 17.

Dette er en mulighet til å bli kjent med flere seilere i KNS og å være med på å gjøre havnen vår enda bedre.

Vi avslutter med grilling og en prat på brygga. Vel møtt!.

Hilsen Havnekomiteen

Read 1096 times Last modified on lørdag, 30 april 2016 10:56