Nyheter på webshop

NY: HH klubbjakke er blant nyhtene på webshopen. NY: HH klubbjakke er blant nyhtene på webshopen. KNS/Per Bøymo.

På KNS webshop kan du kjøpe flagg, vimpler og KNS-kolleksjonen.

Mye nytt er kommet inn i KNS sin webshop for 2016-sesongen, med spesielt gode priser for medlemmer. Sjekk også ut seilklær som er nytt av året. Du finner de ulike varekategoriene til høyre.

Det er fortsatt fullt mulig å handle direkte i Huk Aveny 1 eller send en epost til: info@kns.no hvis du ikke ønsker å gå via webshopen.

Read 1177 times Last modified on onsdag, 04 mai 2016 10:22
More in this category: « Angreskjema Julegavetips fra KNS »