torsdag, 16 februar 2017 00:00

Bli med på ny turseilercup

Cupen er åpen for store og små seilere og båter. Cupen er åpen for store og små seilere og båter. Linn Krogh Hansen/KNS.

KNS Tur- og havseilergruppe inviterer til Weekend Cup, en ny lavterskel regattaserie.

Weekend Cupen kommer i tillegg til onsdagsregatta og er et lavterskeltilbud som er åpent for alle tur- og havseilere.

Seilasene har forenklet startprosedyre med enkel og trygg start.

Det er åpent for shorthandedseilere, familier, hundeeiere og pensjonister, i store og små båter.

Målgang og resultater baseres på selvrapportering og tillitt.

Det seilas på en fast bane med fast start og fast mål, uten start- og målbåt.

Les alt om cupen i PPT-vedlegget nederst i dette vinduet.

Read 375 times Last modified on tirsdag, 21 mars 2017 13:27

KNS er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. KNS er tilsluttet Norges Seilforbund (NSF). Blant ca. 4000 medlemmer finner du en stor juniorgruppe, mange ivrige jenteseilere, hundrevis av tur- og havkappseilere og flere av Norges beste regattaseilere. I KNS finner du både fellesskap og særinteresser, alt avhengig av hva du er ute etter.
KNS har en fast ansatt ledelse og stab som dekker foreningens virksomhet og daglige drift.
Kongelig Norsk Seilforening,Huk Aveny 1,0287 Oslo
Telefon: 23 27 56 00,E-post:info@kns.no

turseiling kns

Hei!

Er du fersk i seilmiljøet med ny båt, eller erfaren langturseiler med mange år på hekken?

Gruppen vår består av seilere på alle nivåer og i alle aldre, fra småbarnsfamiler, til unge voksne og pensjonister som har vokst opp med turseiling.

Men det er plass til flere, og vi ønsker flere aktive medlemmer velkommen som en del av turmiljøet!

Som turseiler kan du bli med på følgende arrangementer:

•    Pinsesamling

•    Sommercruise

•    Turseilercup / onsdagsseilaser

•    Månedlige temakvelder i vinterhalvåret

•    Høstsamling

Kontakt oss på epost: turseiler@kns.no eller du kan møte opp på våre temakvelder!

Turseilergruppen er en del av KNS sitt medlemstilbud.

Du finner informasjon til kontaktpersoner her.