H.M. Kongens serieseilaser

Stjernen som startbåtH.M. Kongens serieseilaser tirsdag 22. – torsdag 24. august 2017

Deltagerne er inviterte klasser.

Serieseilasene avvikles dagene tirsdag den 22.– torsdag den 24. august 2017. Start og innkomst i området umiddelbart syd-vest av Galteskjærene. Startlinje mellom merke 0 ved babord ende og et merke nær komitébåten ved styrbord ende. Ut- og innseiling til / fra baneområdet på Bunnefjorden skjer gjennom sundet mellom Lindøya og Nakkholmen. Første start alle dager kl. 17.40 - etterfølgende starter med 5 min. mellomrom.

Det er en forutsetning at det meldes minimum seks båter i hver klasse. Påmeldingsfrist  den 16. august kl. 16.00.

Read 11592 times Last modified on mandag, 27 februar 2017 10:43

KNS er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. KNS er tilsluttet Norges Seilforbund (NSF). Blant ca. 4000 medlemmer finner du en stor juniorgruppe, mange ivrige jenteseilere, hundrevis av tur- og havkappseilere og flere av Norges beste regattaseilere. I KNS finner du både fellesskap og særinteresser, alt avhengig av hva du er ute etter.
KNS har en fast ansatt ledelse og stab som dekker foreningens virksomhet og daglige drift.
Kongelig Norsk Seilforening,Huk Aveny 1,0287 Oslo
Telefon: 23 27 56 00,E-post:info@kns.no