Som medlem i KNS har du en rekke fordeler og tilbud, fra hvitevarer og klær til ferieturer og spesialpriser på båtutstyr.

Som KNS-medlem får du ekstra gunstig pris på alle Volvo-modeller. Kontakt Bilia Fornebu for KNS medlemstilbud.

KNS har firmaavtale hos Thon Hotels som gir bedre priser på overnatting, kurs, møter og konferanser.

KNS har sammen med en rekke andre seilforeninger i de nordiske landene har valgt å bli med i BoatFleX.

Turkish Airlines; en av KNS sine flotte sponsorer ønsker å tilby alle KNS medlemmer gode rabatter.

Som KNS medlem får du Seilas  i posten 7-8 ganger i året. Dette har en verdi 855 kroner i forhold til kjøp i løssalg.

Nå kan du nyte fantastiske middager fire dager i uken,  og samtidig støtte din forening.

Avtalen gjelder  daglig vedlikehold og total shine" av KNS´ J/70 regattabåter.

KNS samarbeider med Samsung som teknologisk partner på mobil og nettbrett, og gir våre medlemmer to gode tilbud.